Marian Vaags
Wie is zij?

Wie is Marian Vaags

Mijn naam is Marian Vaags. Ik ben afgestudeerd als psycholoog, in het bijzonder als arbeids- en organisatiepsycholoog (Drs. of MSc). Daarnaast heb ik scholing gevolgd in de klinische en gezondheidspsychologie, cognitieve gedragstechnieken, mediation en conflictbemiddeling, onderwijspsychologie, neuropsychologie, personal en manage­mentcoaching en adolescentie­psychologie. Ook ben ik afgestudeerd als Bachelor in de algemene cultuurwetenschappen met als speerpunten kunst, literatuur en filosofie. Ik blijf actief op de hoogte van moderne ontwikkelingen en vakliteratuur.

Ik heb ervaring in het begeleiden en coachen van zowel personen als groepen (volwassen, jongeren en kinderen) en in het ontwikkelen en geven van trainingen en workshops. Zo gaf ik bijvoorbeeld sollicitatietraining, gesprekstraining, presentatietraining en les in psychologie, onderzoeksmethoden, sociologie, management en organisatie op de Fontys Hogeschool; ben ik (arbeids-) psycholoog en coach en heb ik jarenlange ervaring in studiebegeleiding, mentoring en bijlessen aan middelbare scholieren en studenten.

Ook ben ik actief geweest in bestuurswerk; zo was ik lid van het bestuur van de cultuurwetenschappelijke vereniging De Verlichting, organiseerde ik lezingen en was ik voorzitter van de Studentenraad van de Open Universiteit. Daarnaast was ik een van de oprichters van HB cafe Eindhoven (IHBV).
Verder ben ik part-time werkzaam als trainingsacteur in rollenspelen bij de Fontys Hogeschool. De theaterervaring die ik in het verleden heb opgedaan komt mij goed van pas, denk bijvoorbeeld aan rollenspel om iemand te helpen assertiever te worden en het presenteren van jezelf bij solliciteren. Ik kan ook als psycholoog en coach een passend rollenspel met u spelen als dat nodig is of een trainingsworkshop geven als trainer.

Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

English spoken coaching possible

email: info@marianvaags.nl
telefoon: 040-2463553 (Eindhoven)
mobiel: 0610306366
WhatsApp
KVK 57108358

 
delen
delen op facebook delen op twitter delen op linkedin
volgen
volgen op linkedin volgen op linkedin